Lover Se Shadi Lyrics – Khesari Lal Yadav
"Lover Se Shadi" is Newest Bhojpuri song by Khesari Lal Yadav, Antra Singh and its legends composed by Akhilesh Kashyap and songs of the fresh song is provided by Shyam Sundar while audio-video premiered under Aadishakti Movies.
Song Details:
Song Details:
Song: Lover Se Shadi
Singer: Khesari Lal Yadav , Antra Singh Priyanka
Music: Shyam Sundar
Label: Aadishakti Films
Lover Se Shadi Lyrics
Presented By Aadishakti Films!
Love Marriage Kayi Leni Ja Biyah Ho
Tu Hawa Yadav Ji Hum Hayin Shah Ho
Ae Ji Bada Dar Lagata!
Love Marriage Kayi Leni Ja Biyah Ho
Tu Hawa Yadav Ji Hum Hayin Shah Ho
Tahara Babu Ji Se Baat Kaile Chahi Le Ho
Ae Ji! Tani Apna Babu Ji Se Baat Kari Na
Ruka Lagawa Tani!
Haan Lagayin Na!
Phone Ringing!
Ho Pappa!
Hum Biyah Kayi Lelio
Ka?
Biyah Kayi Leli Ae
Humra Le Bataile?
Tu Biyaah Kaila Ta Hamse Bataila
Na Bataila?
Ta Hum Kahe Ke Batayi?
Arrey Bokawa!
Toh Kuch Dahejo Milai Hai Re?
Dahej Nahi Je Ghanta Liha
Aah, Sasura!
Ae Daddy Darling’ve Se Kaini Marriage
2 Din Pahile Ho
Juta Se Pitaibe!
Ta Muh Bawa Na Mili Dahej
Safa Safa Kahi Le Ho
Ek Ta Galati Kaile Bani Ja
Hamani Ke Bariyar Ho
Aaisan Shadi Se Sunale Bani
Tute La Ghar Pariwar Ho
Pita Ji Eko Thappar Na Marihein
Ghare Chala Pyaar Badi Karihein
Ohija Hott Ka Ba
Pata Kara Shahi Mein Ho
Arrey Ek Bar Aur Lagayi Na!
Ruk Ek Baar Pher Lagawa Tani
Phone Ringing!
Ae Pappa, Ho Pappa
Hum Suhago Rat Manayi Lelio
Pandi Ji Se Dekhawale Ha Re?
Are Suhag Rat Mein
Palang Ke Jarurat Lagelai
Pandi Ji Ke Thodi Lagelai
Ae Daddy Darling’ve Se Kaini Marriage
2 Din Pahile Ho
Kujaat Chhatbaibe Ka Re?
Ta Muh Bawa Na Mili Dahej
Safa Safa Kahi Le Ho
Suna Akhilesh Humar Kaapata k Ruh Ho
Ohija Jaye Se Pahile
Dekha Chhotaka Ke Munh Ho
Suna Suna Khesari Ke Rani
Ka?
Kuch Hoi Na Kaha Tani
Ehe Sochi Sochi Tension Me Dari Le Ho
Arrey Ek Bar Last Paryas Kara
Ruk Ja Ek Bar Aur Lagawa Hayi
Phone Ringing!
Ae Babu Ji Ho!
Arrey Laiko Ho Gail Ka Re?
Haan, Ho Gail Hayi
Arrey Abhi Ta 2 Din Pahile Kaha Tade
Ki Biyah Kaini Ha
Arrey Jio Ke Offer Mein
Download Kar Lele Hayi Baap Ji!
Ae Daddy Darling’ve Se Kaini Marriage
2 Din Pahile Ho
Ta Muh Bawa Na Mili Dahej
Safa Safa Kahi Le Ho
Tora Darling Ko Warning Hai
Ghar Mat Leke Lana!
तू हव जादो जी हम हई साह हो
तोहरा बाबूजी से बात कईल चाहिले हो
(ऐ जी तनी अपना बाबूजी से बात करीना
रुक लगाव तानी, ह लगाई ना
हो पापा, हम व्याह कई लेलीयो
का? व्याह कईलेलिये, हमरा ले बतअईले
तू व्याह कईला त हमसे बतईला, ने बतईला
त हम काहे के बताई,
अरे बोकवा कुछ दहेजो मिललई हई रे
दहेज़ नाही जे घंटा लिहा, आ ससुरा)
ऐ डैडी डार्लिंगवे से कईनी मैरिज
दू दिन पाहिले हो (जूता से पिटईबे)
त मुंह बाव ना मिली दहेज़
साफ़ साफ़ कहिले हो
एक त गलती कईले बानी जा
हमनी के बरियार हो
अईसन शादी से सुनले बानी
टूटेला घर परिवार हो
पिताजी एको थप्पड़ ना मरिहे
घरे चला प्यार बड़ी करिहे
ओहिजा होत का बा पता करा सही में हो
(अरे एक बार अउर लगाई ना,
रुक एक बार फेर लगाव तानी
ऐ पापा हो पापा हम सुहागरात मनाई लेलियो
अ पंडित जी से देखवले हवे
अरे त सुहागरात में पलंग के ज़रुरत लगलई
पंडित जी के थोड़ी लगलई)
ऐ डैडी डार्लिंगवे से कईनी मैरिज
दू दिन पाहिले हो (कुजात छटवईबे का रे)
त मुंह बाव ना मिली दहेज़
साफ़ साफ़ कहिले हो
सुन अखिलेश हमार
काप तावे रूह हो
ओहिजा जाये से पहिले
देख छोटका के मुंह हो
सुन सुन खेसारी के रानी
कुछु होई ना कहतानी
ईहे सोची सोची टेंशन में डरीले हो
(अरे एक बार लास्ट प्रयास कर
रुक जा एक बार अउर लगाव हई
ऐ बाबूजी हो, अरे लईको हो गईल का रे
ह हो गलई, अरे त अभी दू दिन पहिले
कह्ताड़े की व्याह कईनीहा, अरे जिओ के ऑफर
में डाउनलोड कर लेलई बाबूजी)
ऐ डैडी डार्लिंगवे से कईनी मैरिज
दू दिन पाहिले हो
त मुंह बाव ना मिली दहेज़
साफ़ साफ़ कहिले हो
(तोरा डार्लिंग को वार्निंग है घर मत ले आना)
Lover Se Shadi Hindi Lyrics
लव मैरिज कई लेनी जा व्याह होतू हव जादो जी हम हई साह हो
तोहरा बाबूजी से बात कईल चाहिले हो
(ऐ जी तनी अपना बाबूजी से बात करीना
रुक लगाव तानी, ह लगाई ना
हो पापा, हम व्याह कई लेलीयो
का? व्याह कईलेलिये, हमरा ले बतअईले
तू व्याह कईला त हमसे बतईला, ने बतईला
त हम काहे के बताई,
अरे बोकवा कुछ दहेजो मिललई हई रे
दहेज़ नाही जे घंटा लिहा, आ ससुरा)
ऐ डैडी डार्लिंगवे से कईनी मैरिज
दू दिन पाहिले हो (जूता से पिटईबे)
त मुंह बाव ना मिली दहेज़
साफ़ साफ़ कहिले हो
एक त गलती कईले बानी जा
हमनी के बरियार हो
अईसन शादी से सुनले बानी
टूटेला घर परिवार हो
पिताजी एको थप्पड़ ना मरिहे
घरे चला प्यार बड़ी करिहे
ओहिजा होत का बा पता करा सही में हो
(अरे एक बार अउर लगाई ना,
रुक एक बार फेर लगाव तानी
ऐ पापा हो पापा हम सुहागरात मनाई लेलियो
अ पंडित जी से देखवले हवे
अरे त सुहागरात में पलंग के ज़रुरत लगलई
पंडित जी के थोड़ी लगलई)
ऐ डैडी डार्लिंगवे से कईनी मैरिज
दू दिन पाहिले हो (कुजात छटवईबे का रे)
त मुंह बाव ना मिली दहेज़
साफ़ साफ़ कहिले हो
सुन अखिलेश हमार
काप तावे रूह हो
ओहिजा जाये से पहिले
देख छोटका के मुंह हो
सुन सुन खेसारी के रानी
कुछु होई ना कहतानी
ईहे सोची सोची टेंशन में डरीले हो
(अरे एक बार लास्ट प्रयास कर
रुक जा एक बार अउर लगाव हई
ऐ बाबूजी हो, अरे लईको हो गईल का रे
ह हो गलई, अरे त अभी दू दिन पहिले
कह्ताड़े की व्याह कईनीहा, अरे जिओ के ऑफर
में डाउनलोड कर लेलई बाबूजी)
ऐ डैडी डार्लिंगवे से कईनी मैरिज
दू दिन पाहिले हो
त मुंह बाव ना मिली दहेज़
साफ़ साफ़ कहिले हो
(तोरा डार्लिंग को वार्निंग है घर मत ले आना)
0 Comments